Prášky

Dobrý den, prosím vás, kdybych vysadil questax (lék na psychózu), za jak dlouho by se mi zhoršil stav do ,,normálu´´? (beru 2 večer - 20mg/tableta)

Odpověď odborníka:

Dobrý den-moc a moc Vás prosím,v žádném případě takovou věc nedělejte.Pokud Vám lék nevyhovuje,je moudré o tom pohovořit se svým ošetřujícím psychiatrem.Vždy je možné najít rozumnou cestu,léčba nemá směřovat k Vašemu poškozování,ale naopak Vás svým způsobem chrání.Věřte mi,lékaři nejsou nepřátelé,který by měli zájem lidi ochuzovat o prožívání plnosti života.Opravdu jde o Vaši ochranu-někdy je nutné pomoci člověku,aby neubližoval sám sobě.,ale při své inteligenci to dávno víte!

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x