Prasky

Beru 2 roky stodette pokazde dostanu MS 3 den krvaceni ihned ale tedka posledni dva mesice dostavam 3 den vecer spineni a pak slabe krvaceni......je riziko otehotneni?

Odpověď odborníka:

Při antikoncepci je menses slabá.používá se toho i k léčebným účinkům, chcete li mit jistotu udělejte si těhotenský test,ale myslím,že jsou to zbytečné obavy příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: