Prášky provera 5 mg

Dobrý den.Má gynekoložka mi předepsala prášky Provera 5 mg na vyvolání menstruace aby mi mohla vzít menstruační vzorek na rozbor.Chtěla by jsem vědět jestli vyvolání menstruace prášky Provera 5 mg mohou způsobit nebo vyvolat imunitní poruchu.děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, používání Provery z důvodu vyvolání menstruačního cyklu neovlivní ani nemá vliv na imunologické funkce organismu.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x