Pravděpodobně hpv

Dobrý den, již několik let už ani nepamatuji kdy se to objevilo mám kousek pod šourkem bulku. Myslím si, že jde o molusky ale nejsem si jistý. Popřípadně se ptám o co by se mohlo jednat a co se s tím dá dělat (nejlépe domácí léčbou) a jestli to nějak ohrožuje mne nebo mou přítelkyni. Děkuji A.

Odpověď odborníka:

O moluskum je nejedná, může jít o virovou bradavici, aterom, keratoakantom... Doporučuji odstranění.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Syfilis
Články: Syfilis
Syfilis, lues, příjice...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Ke správné diagnóze Běchtěrevovy choroby vede dlouhá cesta, ale vyplatí se
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: