Pravděpodobně plíseň nohou

Dobrý den, mezi malíčkem a prsteníčkem na noze mi ztvrdla a zarudla kůže a objevily se malé pupínky. Viz fotografie: http://prntscr.com/390t15 . Zatím to nesvědí. Myslím si, že je to mykóza a dosud jsem se to snažil léčit nanášením Eryfluidu, který mi zbyl z léčby jiného kožního problému, ale nepomáhá to. S problémem může souviset, že chodím 3× týdně plavat, myslím, že to mám od tam. Prosím o radu a děkuji za brzkou odpověď.

Odpověď odborníka:

Na plíseň to vypadá a určitě ji máte z bazénu. Zkuste některý volně prodejný krém proti plísni, dezinfikujte obuv, nechoďte nikde bos. na mytí nohou je vhodné mýdlo nasil.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x