Pravděpodobně uzliny na krku

Nahmatal jsem si na krku uzlinu. Je na levé straně, poblíž submandibulární žlázy. Uzlina je pohyblivá, tvrdá, hladká a přišlo mi, že je zvětšená, byl jsem na sono krku a tam mi bylo řečeno, že uzlina není zvětšená. Tedy zajímá mne jestli se na sono mohla stát nějaká chyba nebo ta uzlina je opravdu v pořádku. Uzlina mě nebolí. Na druhé straně si uzlinu nahmatám také, ale není tak velká a tvrdá. Ještě me napadlo, jestli uzlina, kterou popisuji není taková kvůli tomu, že mi roste vlevo osmička. Děkuji za zodpovězení dotazu

Odpověď odborníka:

Vážený pane Tomasi, mízní uzliny mohou reagovat zvětšením na různé podněty. Doporučuji Vám domluvit se na přesnějším vyšetření s ORL lékařem nebo stomatologem. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: