Pravděpodobnost gravidity

Chtěla bych se zeptat jaká je pravděpodobnost že jsem těhotná.Beru dva roky HA Minisiston.V červenci jsem platíčko nedobrala,posledních 7 pilulek jsem vynechala abych dostala menstruaci o týden dříve.Poté jsem mela několikrát nechráněný sex.Další Menstruace se mi o den opozdila a měla slabý průběh.Před menstruací i po jsem si dělala těhotenský test a v obou případech byl negativní.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Kateřino, jak asi sama tušíte, pravděpodobnost gravidity v tomto případě je mizivá, nicméně úplně na 100% vyloučit nelze. Hezký den. Dr. Krákora M.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: