Pravdepodobnost otehotneni

Jaka je pravdepodobnost, ze otehotnim, kdyz muj pritel mel na penisu male stopy na povrchu penisu pri oralnim sexu, po te doslo k sexu pri pouziti kondomu?

Odpověď odborníka:

Při správném použití kondomu je gravidita velmi nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: