Pravděpodobnost otěhotnění

Dobrý den, už přibližně 3 roky užívám hormonální antikoncepci MISTRA. Během menstruace je při užívání pauza 7 dnů a poté se opět nasazuje další platíčko. Osobně se mi ale doba menstruace zkrátila na přibližně 4-5 dnů. Jaká je šance otěhotnění v následujících 3-2 dnech do nasazení dalšího platíčka? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, antikoncepce Vás chrání i v sedmidenní pauze. V celé pauze, nejen při menstruace.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: