Pravděpodobnost otěhotnění

Chtěla jsem Vás poprosit o radu. Jak moc je pravděpodobné, že jsem otěhotněla? Dne 22.4.2016 jsem si vzala poslední prášek antikoncepce a další už jsem nezačala brát. Dne 1.5., 6.5., 7.5. a 8.5. jsem měla nechráněný pohlavní styk. Jak moc je pravděpodobné, že bych otěhotněla takhle brzy po vysazení antikoncepce? Velice Vám děkuji a přeji krásný den

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost je malá, ale nelze otěhotnění vyloučit
ovulace nastává zhruba 14 den, takže pro vás je nejrizikovější datum 7 a 8, udělejte si těhotenský test

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Scintigrafie plic
Články: Scintigrafie plic
Scintigrafie (scinti) plic...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Články: Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Časné vedlejší účinky...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
Články: Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
V České republice kouří...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: