Pravděpodobnost otěhotnění

Ahoj chci se zeptat jsme s přítelem už 16 let a nikdy jsem nebrala antikoncepci ani jsme neměli prezervativ,dávali jsme si jen pozor,je možné ,budeme mít problém mít dítě nebo to bude v pohodě a jedná se jen o páry co berou antikoncepci,je mi 35let a mému příteli je 36let,ted se s přítelem pokoušíme o miminko,měla jsem menstruaci poslední 24.8 a skončila mi 29.8 a od 30.8 už to skoušíme a jelikož je dnes 11.9 tak jsem si už udělala včera i dnes těhotenský test a byl negativní,je možné,že se test mýlí,mám ještě šanci,že jsem těhotná.Menstruaci mám dostat za týden asi přesně 19-20.9,tak můžete mi poradit,který den si mám udělat těhotenský test,aby mi ukázal na 100procent,jestli jsem nebo nejsem těhotná,děkuji mockrát mějte se hezky .

Odpověď odborníka:

Markéto, největší pravděpodobnost otěhotnění je během ovulace, to je kolem 14. dne menstruačního cyklu, těhotenský test si udělejte po 14 dnech od příp. oplodnění. Zatím se pokoušíte o otěhotnění velmi krátkou dobu, není žádný důvod, proč by to nemělo vyjít ! Hezký den. Dr. Krákora M.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Články: Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Lidé trpící křečovými...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Hormonální léčba rakoviny prostaty může vést k osteoporóze
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Jak se diagnostikuje alergie
Články: Jak se diagnostikuje alergie
Na počátku celého procesu...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: