Pravděpodobnost otěhotnění

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je možné otěhotnět v případě, že do mě partner ejakuloval při análním styku a za cca 5 min mi tam zavedl penis znovu a poté hned do pochvy. Bez použití kondomu. Mohlo by se sperma přenést do pochvy? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost není vysoká, avšak možnost otěhotnění v takovém případě vyloučit zcela nelze.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: