Pravděpodobnost otěhotnění?

Dobry den,pred tyden cca jsem uplne poprve spala s mim pritelem. Pritel mel ochranu,ale ja ne. Nic mene,se bojim jestli nemohu byt gravidni. Pritel se sice neudelal ani do me ani venku,ale predtim nez se dostalo k samotnemu sexu si myslim,ze se o me otrel a jeho tekutina (ne sperma) se dostalo na moji vaginu,... Bojimse jestli kdyby se neco takoveho stalo,jestli tim ze se do me 'nasouval' tuto tekutinu do me dostat. Ikdyz me uklidmuje ze si to pohlidal,. Chci se zeptat jestli mohu otehotnen kdyz mi tam neda sperma ale tu tekutinu.. Nebo co to je... Podotykam ze to byl muj 1. Se(i jeho) .. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

K otěhotnění mohlo dojít, nedostaví li se menses udělejte si těhotenský test,případně navštivte gynekologa a postarejte se o antikoncepci. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: