Pravdepodobnost otehotneni po vysazeni antikoncepce

Dobry den, rozhodla jsem se vysadit HA. HA jsem brala 4 roky. Chtela jsem se zeptat, jestli je pravda, ze po vysazeni antikoncepce je vyssi riziko otehotneni nez kdyz bych antikoncepci vubec nikdy nebrala. Predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnět můžete ihned po vysazení antikoncepce. Šance na otěhotnění může být o něco vyšší, ale také může být první cyklus anovulační. Je to individuální.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: