Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den. Chci se poptat, za je to možné, mám 17 let , 20.dubna menstruace, 4.kvetna pohl. styk, do ted už vůbec žádný nebyl.celý kveten se menstruace nedostavila. poté 15.června, ted je ale červenec a menstruace nikde.. byla by možnost těhotenství? Děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Graviditu vyloučit nelze byl by vhodný HCG test a vyšetření včetně ultrazvuku a podle výsledku zvolit další postup.. Příjemná den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mezi příznaky alergie patří i svědění uší a patra
Články: Mezi příznaky alergie patří i svědění uší a patra
Jako typické příznaky...
Zánět dutin
Články: Zánět dutin
Zánět dutin, sinusitida, je...
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kouzelně jednoduché cviky vám pomohou otěhotnět
Články: Kouzelně jednoduché cviky vám pomohou otěhotnět
Snažíte se o miminko, ale...
Infekce močových cest
Články: Infekce močových cest
Infekce močových cest je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: