Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den, Před skoro třemi dny jsme s přítelem měli sex. Použila jsem 5 minut před tím antikoncepční čípek a přítel vyvrcholil do mě. Problém je v tom, že jsem se hned po sexu šla vysprchovat i přesto, že se v příbalovém letáku píše, že by se min. 2 hodiny po sexu žena neměla umývat mýdlem (na což jsem zapomněla). Já sice nepoužila mýdlo, ale jenom intimní Chilly gel. Většina spermatu ze mě ve sprše "vypadla". Po sprše jsem si ze strachu zavedla ještě jeden čípek. Jak velká je zde pravděpodobnost těhotenství? Jsme kvůli tomu s přítelem docela ve stresu, vzhledem k tomu, že si těhotenství nemůžeme kvůli věku dovolit.

Odpověď odborníka:

Dodatečné zavedení čípku již nemuselo mít efekt, gravidita se jistě vyloučit nedá pokud nepřijdou menses udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
Články: S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
V minulém článku jsme se...
Nevolnost a zvracení – v čem tkví nebezpečí?
Články: Nevolnost a zvracení – v čem tkví nebezpečí?
Máte žaludek naruby po...
9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Články: 9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Tuhle zdravotní potíž zná...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Léčba nádoru prostaty mívá nechtěné dopady. Lze je dostat pod kontrolu?
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Při léčbě rakoviny prostaty hraje pohyb zásadní roli
Články: Při léčbě rakoviny prostaty hraje pohyb zásadní roli
Pánové by měli být aktivní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: