Pravděpodobnost těhotenství

O víkendu jsme měli s přítelem sex dvakrát za sebou (vždy s kondomem), ale mezi tím se mu penis a zbytky spermatu "otreli" o podbrisek. Byli jsme se před druhým sexem oba vysprchovat. Já jsem akorát měla první den plodného období. Zhruba pět hodin po druhém sexu jsem byla třikrát zvracet a měla jsem žaludek na vodě jako kdyby po kocovině. Další dva večery se tento stav pocitu na zvracení opakoval. Přes den v pohodě. Mohou to být příznaky těhotenství? (asi je blbost,že takhle brzy, ale máme strach) Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost těhotenství je malá. Pokud máte nějaké pochyby, doporučuji si udělat těhotenský test. Zvracení pár hodin po styku určitě nesouvisí s těhotenstvím. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: