Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jednu věc. V sobotu 17.9.2016 jsem dostala střevní chřipku která trvala do pondelka. Zvracela jsem a měla jsem prujem. Prášky jsem si snažila vzít vždy tak aby se mohly vstřebat. Dnes se mi objevilo krvácení a bolest břicha mimo cyklus. Menstruaci mám mit příští týden a tuhle sobotu mám dobrat poslední prášek z platicka. Beru HA Stodette, chci se zeptat čím je to způsobené a jestli bych neměla jít ke svému gynekologovi? Pohlavní styk jsem nemela 14 dní. Nemůžu být těhotná nebo nějak nemocná? Děkuji předem za odpověď. Eliška

Odpověď odborníka:

Zvracení a průjem mohly vstřebání narušit doberte platíčko a vyčkejte menses, pokud by se nedostavila udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x