Pravděpodobnost těhotenství

Dobry den beru ha jangee a beru ji uz pul roku v kuse bez pauzy delam si ji jednou za pul roku mam ji v planu pristi mesic bohuzel jsem si ve ctvrtek zapomela vzit prasek v patek jsem si ho vzala ale vsimla jsem si az v sobotu ze mi jeden prebyva byl to asi ctvrtek poh.styk sem mela ve stredu a v utery ale o vykendu se u me obevilo slabw krvaceni muzu byt tehotna?diky

Odpověď odborníka:

Krvácení může být z vynechání a tím poklesu hormonálních hladin bylo by nyní vhodné vysadit a odmenstruovat pokud se menses nedostaví udělejte si gravitest i když gravidita není příliš pravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: