Pravděpodobnost těhotenství

Je mi 19 let, chci se zeptat: brala jsem antikoncepci 3 měsíce a pote presla na jinou Bellvalyn. Dnes jsem dobrala prvni platicko ant a pote jsem mela byt 7 dni bez, aby prisel stryp. Ale dostala jsem uz dnes slabou menstruaci. Chci se zeptat zda je možnost, ze jsem tehotna, protoze behem brani ant. se do me pritel 2x udelal. Dekuji

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost těhotenství je prakticky nulová. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x