Pravděpodobnost těhotenství

Dobry den. V neděli 18.9. Jsem si vzala poslední prášek antikoncepce mimochodem jsem ji ani nedobrala zbývalo mi 7 prášku. V utery 20.9. nastala menstruace a v neděli jsem mela nechraneny styk a další prasek už jsem si nevzala je riziko těhotenství?

Odpověď odborníka:

Vzhledem k nepravidelnému užívání graviditu nelze spolehlivě vyloučit pokud se nedostaví menses v termínu udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: