Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den, zhruba před dvěma měsíci jsem si brala tvz. "pilulku po". Asi týden poté jsem dostala menstruaci, což mě nějak neudivilo, jelikož jsem byla lékárníkem upozorněna na rozhození cyklu. Poté jsem dostala ve stejném měsíci menstruaci znovu tak jak bych ji dostat měla, ale nyní jsem ji víc než měsíc a půl neměla. Je to v pořádku? Pro jistotu jsem si již udělala těhotenský test a vyšel negativní. Děje se něco se mnou? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Bylo by vhodné zhotovit krevní HCG test který je přesnější a když by se ani další menses nedostavila bylo by zapotřebí vyšetření včetně ultrazvuku k objasnění příčiny. Příjemn den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x