Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je pravděpodobnost těhotenství s přítelem máme sex, ale nepoužívám antikoncepci. Mám tyto příznaky: -Zvýšené slinění, -bolest zad ( ale jsem zároveň paraplegik a záda mě bolí často) - bolesti hlavy - pálení prsou ( mírné bolesti ) ne však bradavek - bolest vaječníků ( nikoliv však celkového podbřišku ) - bolest žaludku a bolest břicha na pravé straně Musím, ale upozornit, že gynekoložka mi řekla, že pro mne bude těžké otěhotnět nebo jsem zcela neplodná. A menstruaci mám mít až za cca 9 dní. Nemohlo by se jednat o před menstruační syndrom ? V opačném případě o co by se prosím mohlo jednat ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud čekáte menses až za 9 dní není možno odpovědět zda je se jedná o graviditu, popisované příznaky jsou příliš všeobecné vyčkejte a když by se nedostavily menses v termínu udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x