Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den, jak už asi velmi známý dotaz.Milá paní doktorko..chtěla bych se zeptat. HA jsem nikdy nebrala...s přítelem se snažíme o miminko 8 měsíců "ale" prvniho syna má s bývalou manželkou přes umělé oplodnění.Má pomalé spermie s tím dodatkem ,že oplodnit ženu může přirozeně...ale neví se kdy podle slov doktora. Mam pravidelny MC ale tento měsíc jsem očekávala 14.9. a nic.po 6 dnech zpoždění jsem si udělala těhotensky test...negativni..po onem dnu jsem začala spinit ( barva hnědá)...nyní je to 6 den ...prsa mě neboli ,bříško občas..jinak jiné změny na sobě nepocituji..Menstruace se nedostavila...jaký na to máte nazor ,krom toho ze bez doktora nic nezjistim( s usmevem)..:) může to být těhotenství?

Odpověď odborníka:

Bylo by vhodné zhotovit krevní HCG které je přesnější protože je kvantitativní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x