Pravděpodobnost těhotenství, zvláštní těhotenský test

Dobrý den, mohu se zeptat s jakou pravděpodobností se u mne jedná o graviditu? Nechráněný styk zhruba 19. den cyklu, nyní zpoždění cca 10 dní. Ovšem vysazovala jsem také HA, měl to být první cyklus po vysazení. Test vyšel včera večer náznak čárky, ovšem těsně před testovací zónou, nikoliv přímo v ní. Dnes ráno byl nejprve opět lehce před zónou (viz první druhé foto) a cca po pěti minutách lehká čárka v testovací zóně (viz třetí foto). Jinak mi hodně kolísá tlak, a do nevolností, pociťuji obrovskou únavu, lehce citlivější bradavky. BT ale nízká. Je pravděpodobné, že jsem těhotná o přes takovýto test? Samozřejmě jej zopakuji na konci týdne popř. zajdu na krev, zajímá ne jen, zda je to možné. Děkuji a hezký den

Odpověď odborníka:

Vyloučené to není vhodný bude krevní HCG test který je kvantitativní a ultrazvuk, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: