Pravidelnost užívání atb

Mám předepsán Azitromycin 3dny v týdnu / 3 týdny. První týden jsem ho brala ráno v pátek-neděle což mi ale nevyhovovalo, mohu další týden posunout užívání na večer čtvrtek-sobota?

Odpověď odborníka:

Pokud Vám to lépe vyhovuje, můžete léky užívat v dalším týdnu vždy ráno, je však nutné dodržet co nejpřesněji interval 24 hod. mezi jednotlivými dávkami.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: