Přecho z jedna na jinou ha

Dobrý den. Ráda bych se zeptala, přecházim li z jedné HA na jinou-konkrétně z mercilonu na yaz, zda normalne mohu udelat 7 denni pauzu a pote zacit uzivat novou HA. Take by me zajimalo zda je snizeno riziko otěhotnění nebo je vše v pořádku. Děkuji

Odpověď odborníka:

Přípravek YAZ můžete začít užívat nejlépe ihned další den po ukončení užívání poslední aktivní tablety (poslední tableta obsahující léčivé látky) předchozí antikoncepční pilulky, nejpozději však následující den po ukončení období bez užívání tablet (nebo po poslední neaktivní tabletě) Vaší předchozí antikoncepce.Risiko otěhotnění vám nehrozí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Modřiny mohou být prvním projevem hemofilie
Články: Modřiny mohou být prvním projevem hemofilie
Hemofilie je dědičná...
Artróza versus artritida
Články: Artróza versus artritida
Pacienti s bolestmi kloubů...
Zbytnění prostaty
Články: Zbytnění prostaty
Zbytnění, benigní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Články: Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Období klimakteria, během...
Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
Léčba melanomu: připravena každému pacientovi přesně na objednávku
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Parazitární choroby kůže (1. díl)
Články: Parazitární choroby kůže (1. díl)
Parazitární choroby kůže...
Uroinfekce
Články: Uroinfekce
Bolest při močení může být...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: