Prechod

Dobry den mam otazku je mi 44 let a mam nepravidelnou menstruaci v poslednich dvou letech to mam prehazeny,v jednom roce to nestodanu dva mesice a ve stejnem roce zase dvakrat v mesici, letos jsem tto nedostala mesic a pak jsem to dostala jen na 3.5 hodiny, a tenhle mesic jen dva dny. Mam navaly, buseni srdce, problemy se spanim, tak jsem se chtela zeptat zda to souvisi s prechodem a zda mohu v teto dobe i otehotnet. Dekuju za odpoved p.s. pristi mesic mi maji delat testy krevni

Odpověď odborníka:

Gravidita v tomto období není příliš pravděpodobná ale ani vyloučena na 100 procent,více budete vědět po stanovení hormonálních hladin. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: