Přechod?

Dobrý den, je mi 42 let a menstruuji od 12 většinou pravidelně, 1 dítě 9 let, porod císařským řezem. Letos mám nepravidelné menstruace (20-35 dní) většinou cca týden silné a bolestivé ale 1x na jaře slabá a nyní opět. Tentokrát již 14 dní špiním vcelku bez bolestí, jsem přecitlivělá. Nechce se mi to řešit operací, ale gynekolog řekl, že nic nevidí a doporučil kyretáž.....nechce se mi do toho a myslím, že bych měla nejdřív být důkladně vyšetřena - ale nevím moc kde a jak začít a co bych měla po lékaři požedovat. Jaké mohou být příčiny, mám si dělat obavy...? Vím, že to může mít nejrůznější důvody, vím také, že na menstruaci mohou mít vliv nejrůznější příciny - jiné nemoci - měla jsem dost silnou virozu, stres - ten mám skoro pořád atd ... Děkuji za radu Louková

Odpověď odborníka:

Optimální řešení je skutečně kyretáž za prvé odstraní krvácení a potom podle histologického nálezu je možno nasadit adekvátní léčbu,postup vašeho lékaře je zcela lege artis příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: