Přechod

Končí mi po pěti letech antikoncepce Mirena,která mi moc vyhovovala,protože jsem trpěla silnou menstruací.Nyní je již poslední,a dále mám obavy jak bude probíhat přechod.Jak se prosím dále v tomto období postupuje? Beru léky na tlak a cholesterol.Co by pro mě bylo vhodné? Mám strach zase ze silného krvácení.Děkuji předem za odpověď K.

Odpověď odborníka:

Mirenu si můžete nechat zavést na 3roky nebo 5 let a pak vyndat, přechod by měl být bez krvácivých příhod. Lze místo mireny nasadit tabletky mirelle,vhodné pro dobu přechodu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření zpomaluje růst u chlapců
Články: Kouření zpomaluje růst u chlapců
Během čtyř let průměrný...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Umíte první pomoc? Měli byste… Můžete tak zachránit život!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergická reakce na amoxicillin po polibku
Články: Alergická reakce na amoxicillin po polibku
Anafylaktické reakce...
Magnetická rezonance pomůže odhalit nádor na mozku
Články: Magnetická rezonance pomůže odhalit nádor na mozku
Nádory hypofýzy se mohou u...
Obřízka? Proč by ne?!
Články: Obřízka? Proč by ne?!
Je to jenom kousek...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: