Prechod na antikoncepci

dobry den , mam prejit z antikoncepce lindynette na triquilar. chtela bych se zeptat zda mam udelatmezi nimi 7 denni pauzu na menstruaci nebo ne. dekuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, při přechodu na jiný třífázový preparát by to bylo vhodné. při triqiularu dělejte pauzy pravidelně.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: