Přechod na jinou antikoncepci

Dobrý den, minulý měsíc jsem mi gynekolog předepsal jinou antikoncepci, brala jsem Minervu a nyní beru Ayreen. Po dobrání Mirervy jsem si udělala 7mi denní pauzu jako obvykle a poté začla brát Ayreen. Nyní se ovšem v 7mi denní pauze nedostavuje již 8. den menstruace. Je možné, že jsem těhotná, nebo je to způsobeno přechodem na jiné prášky? Děkuji :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže užíváte antikoncepční tablety pravidelně, těhotná nejste. Při pochybnosti o pravidelnosti užívání doporučuji provedení těhotenského testu. Nedostavení se menstruace však také může být způsobeno změnou přípravku.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: