Přechod na jinou ha

Dobrý den, tento měsíc dobírám antikoncepci Lunafem a po sedmidenní pauze mám začít užívat novou HA Sidreta. Proto bych se chtěla zeptat zda bude účinek antikoncepce snížený a pro jistotu mít i jinou ochranu během pohl.styku nebo účinek bude stejný? Slyšela jsem také, že HA Sidreta je nová na trhu a nezadržuje vodu, proto bych se ještě chtěla zeptat jestli se může váha snížit a naopak jestli je možnost, že po téhle HA mi porostou trochu i prsa. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud začnete novou antikoncepci užívat zvykle po 7 denní pauze a ne později, jste ihned chráněna. Po této antikoncepci by se Vaše váha měnit neměla, stejně tak objem prsou.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: