Přechod na jinou ha

Dobrý den, paní doktorko. Přes rok beru Sunyu, nyní přecházím na Adele, protože mi dosavadní HA přestala vyhovovat. Začala jsem krvácet mimo cyklus. Zajímá mě, jestli mi může Adele ze začátku způsobit akné. Respektive jak tělo může na změnu zareagovat. Piju bylinné čaje obsahující mateřídoušku, anýz, fenykl, květ heřmánku, třapatku nachovou, tymián a květ měsíčku. Bylinky a jejich vliv na HA není moc známý, ale myslíte si, že mi mohou snížit účinky antikoncepce?? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, buďte bez obav, bylinky nesníží účinek antikoncepce. Ani se nebojte vzniku akné.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: