Přechod na jinou ha

Dobrý den, již 3/4 roku jsem užívala HA Logest, ta mi však začala dělat problémy s pletí, a tak jsem zvolila HA Yasminelle.Na tuto HA jsem přešla tak,že jsem po Logestu udělala klasicky 7 denní pauzu a 8.den jsem si vzala první tabletu nové HA, jak bylo napsáno v letáku.A chtěla bych se zeptat,zdali nemusím následující týden používat další ochranu?Jestli už je účinnost zaručena. Děkuji moc za odpověď Nikola

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinnost je zaručena, přešla jste z jednoho přípravku bez chyb na druhý. Není třeba používat další antikoncepční ochranu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: