Přechod z antikoncepce jangee na yaz

Dobrý den, před měsícem jsem měnila HA Jangee na Yaz. Postupovala jsem podle návodu tabletek Yaz, tzn. že jsem dobrala poslední aktivní pilulku Jangee a hned druhý den jsem vzala první tabletu Yaz. Po dobrání aktivních pilulek a po třetí neaktivní tabletě se mi nedostavilo krvácení, je možné být těhotná?

Odpověď odborníka:

dobrý den , pokud jste vzala všechny pilulky správně , nebyl průjem či jste nebrala atb či neměla horečky , tak je pravděpodobnost gravidity blízka 0. to že 1-2x za rok menses při užívání atk vynechá nebývá problematické ...a co si udělat těhotenský test z moči ?

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: