Přechod z antikoncepce minisiston na bonadea

Přešla jsem z antikoncepce Minisiston na antikoncepci Bonadea. Přechod jsem provedla dle rady lékařky na tomto portálu po sedmidenní pauze. Je to tak správně? Bohužel jsem se ale zapomněla zeptat, zda jsem po této sedmidenní pauze ihned chráněna. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nikolo,
pokud byl přechod z uvedené antikoncepce na další proveden podle Vašeho popisu, pak jste antikoncepčně ihned chráněna.

S pozdravem

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: