Přechod z antikoncepce na antikoncepci aritiza - kdy je účinná?

Dobrý den, mám nové prášky aritiza a zajímalo by mě, jestli po tom, co jsem dobrala minulé platíčko jiných prášku a udělala jsem si klasickou pauzu a navázala hned na 8 den první pilulkou antikoncepce aritize, tak jestli hned po první pilulce jsem chráněná před otěhotněním? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se jednalo o podobný kombinovaný preparát, tak ano.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x