Přechod z jedné antikoncepce na druhou

Dobrý den, nyní užívám antikoncepci Chloe a budu přecházet na Lindynette 20, chtěla bych se zeptat zda musím ihned po dobrání aktivních tablet u Chloe začít užívat tablety Lindynette 20 (nedělet tedy pauzu) a nebo mohu udělat sedmidenní pauzu na menstruaci a pak začít užívat první tabletu Lindynette 20? Aby účinek zábránění těhotenství byl zachován. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pauzu udělat můžete, účinek zůstane zachován.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Přechod z jedné antuikoncepce na druhou | Od: Lucia | 10.6.2012 21:25
Dobrý den, nyní užívám
antikoncepci VREYA a budu
přecházet na Daylatte,
chtěla bych se zeptat zda
musím ihned po dobrání
VREYA brát Daylatte a nebo
mohu udělat sedmidenní
pauzu na menstruaci a pak
začít užívat první tabletu
Daylatte. Aby účinek
zábránění těhotenství byl
zachován. Děkuji Lucia

reagovat
Přechod z jedné antuikoncepce na druhou | Od: Lucia | 10.6.2012 21:24
Dobrý den, nyní užívám
antikoncepci VREYA a budu
přecházet na Daylatte,
chtěla bych se zeptat zda
musím ihned po dobrání
VREYA brát Daylatte a nebo
mohu udělat sedmidenní
pauzu na menstruaci a pak
začít užívat první tabletu
Daylatte. Aby účinek
zábránění těhotenství byl
zachován. Děkuji Lucia

reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: