Přechod z náplasti na pilulky yasmin

Dobrý den, minulý týden jsem díky nesnesitelným kožním problémům způsobeným používáním antikoncepční náplastí EVRA přešla na pilulky Yasmin. Byly mi předepsány v Anglii a paní doktorka mi zcela nevysvetlila jak mam prejit mezi uzivanim techto dvou typu antikoncepce a v pribalovem letaku se odkazuji na radu lekare. Nicmene naplast se mi ve vode odlepila o jeden den drive (v sobou namísto obvykleho dne vymeny-nedele). Namisto nalepeni dalsi naplasti jsem si ihned v sobotu vzala prvni pilulku Yasmine. Chtela bych pouze vedet, jak velka to byla chyba popripade co by melo byt spravnym postupem pri prechodu z naplasti na prasky.dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, počínala jste si správně, v užívání tablet pokračujte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Když plíce potřebují pomoc
Články: Když plíce potřebují pomoc
U rakoviny plic je časné...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
EMG
Články: EMG
Elektromyografie (EMG) je...
Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Články: Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Zdravá strava je nejlepší...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: