Přechod z xynie na daylette

  • Dotaz od: Anna Antonie
  • Publikováno: 1.2.2016
  • uLékaře.cz

Dobrý den, brala jsem 3 měsíce antikoncepci Xynia a nyní mi doktor napsal Daylette. Chci se zeptat, jestli budu chráněna ihned od prvního dne užívání Daylette nebo zda-li až po nějaké době. Děkuji.

Odpověď odborníka:

jestliže uděláte jen běžnou pauzu, jako byste brala tutéž antikoncepci dál, jste chráněna dále

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Černý kašel není normální kašel! Má devastující následky
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Mléčný a trvalý chrup
Články: Mléčný a trvalý chrup
Lidé mají zuby dětské...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kdy lze nasadit biologickou léčbu u Bechtěreva?
Články: Kdy lze nasadit biologickou léčbu u Bechtěreva?
Léčba Bechtěrevovy nemoci...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Konec opakujících se vaginálních mykóz: víme, co zabírá
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: