Před operační vyšeření

Dobrý den, měl bych na vás dotaz..při odběru krve a moči..mi zjistili zvýšené jaterní testy a v 9.6 mám jít na artroskopii kolene, zajímá mě, jestli i přesto mě mohou odoperovat. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ke zvýšeným jaterním testům se musí vyjádřit internista, který vyšetřuje a zhotovuje předoperační interní vyšetření. Pokud by se jednalo opravdu o zvýšení jaterních testů se zhodnocením předchorobí a klinického nálezu, potom vyšetření v hepatální poradně. Poradna pro choroby jater. Se závěrem další postup. Do vyhotovení těchto vyšetření je třeba patrně artroskopii dočasně odložit. Záležitost se může vyřešit do 2 týdnů.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: