Předávkování pervitinem

Dobrý den, nedávno jsem se lehce predavkoval pervitinem a začal jsem pociťovat lehké pichani u srdce trvající asi tak 2-3 hodiny, také sem cítil tlak v prave části dutiny břišní a byl jsem najednou velmi ospalý což je vlastně opak účinku pervitinu. Zajímalo by mne zda jsem prodělal nějaký srdeční záchvat nebo neco podobného. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pane Jakube. Prosím za prominutí, ale podobné potíže nelze nijak na dálku hodnotit. Pervitin má samozřejmě na srdce vliv a potíže mohly vyplývat např. z arytmie či vysokého tlaku. Pokud pociťujete nadále nějaké potíže, je třeba se vypravit osobně k lékaři.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: