Předávkování pervitinem

Chci se zeptat, když se někdo předávkuje pervitinem a má nějaké psychózy, paranoy, jestli to přestane a za jak dlouho, když začne abstinovat.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Oline! Toto je známo jako tzv. toxická psychoza. Je příznakem závažného poškození mozku a patří na psychiatrii. Může a nemusí se to spravit. doporučuji rozhodně abstinenci a dohled psychiatra, který mimo jiné stav usnadní podáním tišících léků.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: