Předávkování vitaminy v těhotenství

Chtela bych Vás poprosit o radu.Jsem v 22tt a po cely čas uzívam těhotenské vitamíny +omega 3.Ted jsem se někde dočetla,že bych mohla být předávkována vitamínem A,D,mám ted hrozný strach,že jsem ublížila miminku a může být kvůli mě postižený.Prosím o pomocnou radu,děkuji

Odpověď odborníka:

Vlasto, užíváte-li tyto těhotenské vitaminy - doplnky stravy dle návodu, tedy každý den doporučené množství, předpokládám 1 tabletku, tak vůbec nemějte strach, předávkovaná být nemůžete, Vašemu miminku jste jistě neublížila, ba naopak užívání těchto vitaminů v těhotenství je zcela na místě. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: