Predčasna erekcia

Chcem sa opytať jedu vec. Ak masturbujem po chvílke mam mierne spenenu predkožku a neviem či je to semeno Ešte som nemal pohlavny styk . A bojím sa ak by som mal sex bez ochrany že či sa nemože niešo stať

Odpověď odborníka:

To nevadí, samozřejmě, pokud byste měl sex bez ochrany, tak by partnerka mohla být těhotná

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: