Předčasná menstruace

Dobrý den pane doktore. Dnes se u mě vyskytla předčasná menstruace, při čemž se u mě měla dostavit až příští týden. S partnerem používáme kondom i antikoncepci (prášky).Ale před týdnem jsme neměli kondom ale přítel do mě neejakuloval. Ale někde si mi stává že antikoncepci zvracím. Před třemi měsíci jsem začala brát novou antikoncepci. A tak nevím co moji předčasnou menstruaci zpusobilo. Jestli tu není možnost že bych byla těhotná? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud se vám stává,že antikoncepci zvrátíte mohlo by se o graviditu jednat,nemusela se dokonale vstřebat, ale i při antikoncepcí může dojít ke krvácení, pro jistotu si udělejte gravitest a kdyby krvácení trvalo déle než 7 dní navštivte gynekologii. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: