Předčasná menstruace

Dobrý den, beru antikoncepci katya a ve středu jsem si zapomněla vzít prášek a v pátek se mi dostavila menstruace, která má přijít až zhruba za 3 týdny, je možné, že je to způsobené zapomenutým práškem? Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nevím o kolikátou tabletu v blistru se jednalo, ale předpokládám, že špinění má souvislost se zapomenutým práškem.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: