Předčasná menstruace vlastní vinnou?

dobrý den,dala jsem si první antikoncepční pilulku hned po skončení menstruace a další den ráno mi bylo tak nevolno a zvracela jsem že jsem si řekla že to brát nebudu.další den mi kamarádka řekla že sem si to měla vzít první den menstruace tak možná proto mi bylo špatně.No prášky jsem pak teda už nebrala a přesně za týden jsem dostala znova menstruaci.Myslíte že to je kvůli té jedné pilulce antikoncepce,nebo to může být i těhotenství ?

Odpověď odborníka:

Začala jste užívat špatně,měla jste začít první den menses,krvácení může velmi pravděpodobně být z toho,že jste nepokračovala v užívání, gravidita to patrně nebude pro jistotu si udělejte těhotenský test. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x