Predcasna menstrulace

Dobry den, Je mi 17 let a antikoncepci uzivam uz rok. (Forette neo). Menstrulaci mam dostat az ta tyden a dostana jsem ji uz dnes. Vcera jsem nela pohlavni styk s pritelem a ejakuloval se do me. Muze se stat o selhani antikoncepce a ja mohla treba otehotnet? Nebo je to jen nepravidelne? Stalo se mi to poprve. Dekuji

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užívání pak je gravidita nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: